HP 45 / 23

HP 45 / 23

De HP 45 / 23 cartridges zijn geschikt voor een aantal printers van HP, waar je online eenvoudig doorheen kunt bladeren. Wij zorgen er met de huismerk inktpatronen voor dat je online voordelig je bestelling kunt doen, om vervolgens afdrukken in hoge kwaliteit te maken.

Capaciteit van de HP 45 / 23 cartridges

Benieuwd naar de capaciteit van de HP 45 / 23 cartridges? De HP 45 inktpatronen bevatten 44ml aan inkt, het gaat in dit geval om de zwarte inkt. Het HP 23 inktpatroon bevat de kleuren cyaan, magenta en geel en bevat 52ml aan inkt. De beide HP 45 / 23 cartridges zorgen er wat dat betreft voor dat je een groot aantal afdrukken kunt maken, je kunt er langere tijd mee vooruit. Bovendien zorgen de HP 45 / 23 cartridges voor afdrukken van goede kwaliteit, zodat je je ook daar geen zorgen over hoeft te maken.

HP 45 of 51645GE

Houd er rekening mee dat de HP 45 / 23 cartridges in bepaalde gevallen ook aan de hand van een andere code worden aangeduid. Wij spreken online van de HP 45 / 23 inktpatronen, HP heeft het in plaats van de HP 45 in sommige gevallen over de 51645GE. Het gaat om hetzelfde model, waardoor het verstandig is om dit zelf goed in de gaten te houden. Wil je de HP 45 / 23 cartridges bestellen en kom je de andere benaming van het model tegen op de patronen in uw eigen printer? Geen probleem, het gaat om dezelfde cartridges.

Online huismerk HP 45 / 23 cartridges bestellen

Uiteraard kun je de HP 45 / 23 cartridges eenvoudig online bestellen, je hoeft daar de deur niet voor uit. Het is voldoende om online aan te geven hoeveel van de inktpatronen je wenst te ontvangen, wij maken je bestelling voor de HP 45 / 23 inktpatronen vervolgens zo snel mogelijk in orde. Dit betekent dat je er op korte termijn gebruik van kunt maken in je printer. Je betaalt een scherpe prijs voor onze HP 45 / 23 huismerk inktcartridges, waarmee je kunt rekenen op inktpatronen van goede kwaliteit met voldoende capaciteit voor een groot aantal afdrukken.