HP 363

HP 363

Wilt u goedkoop gebruik maken van HP 363 cartridges? U kunt online ons huismerk bestellen, waarmee we er graag voor zorgen dat u de kosten goed in de hand kunt houden. U maakt met de HP 363 cartridges gebruik van Vivera inkt van HP, die onder andere realistische en lichtbestendige foto’s zal produceren.

Capaciteit van de HP 363 cartridges

De capaciteit van deze cartridges zorgt ervoor dat u daar bovendien een groot aantal afdrukken mee kunt maken. Het gaat om slechts 4ml inkt in de inktpatronen, al is dit binnen de HP 363 cartridges goed voor ongeveer 400 pagina’s. U kunt met de HP 363 cartridges een groot aantal foto’s afdrukken, bijvoorbeeld wanneer u daar zakelijk gebruik van wenst te maken. De cartridges passen onder andere in de HP Photosmart printers, net als in enkele andere modellen.

Eigenschappen van de inktpatronen

De HP 363 cartridges maken gebruik van een inktdruppel van 5pl. Dit zorgt ervoor dat u heel scherpe afdrukken kunt maken, waarin de details op een mooie manier naar voren komen. U maakt gebruik van inkt op kleurstofbasis, die ervoor zorgt dat u levendige en natuurlijke kleuren kunt printen. Daarnaast is de inkt in de HP 363 cartridges vrij van schadelijke en vervuilende stoffen. U kunt met de HP 363 cartridges rekenen op een optimale betrouwbaarheid en de best mogelijke prestaties, zoals u die kent van uw printer die u wellicht al langer met originele inktpatronen gebruikt.

Huismerk HP 363 cartridges bestellen

Dit is het moment om over te stappen op de goedkope huismerk HP 363 cartridges. U zorgt er daarmee voor dat u aanzienlijk op de kosten kunt besparen, terwijl dit niet van invloed is op de kwaliteit van de afdrukken. Ook de capaciteit van de inktpatronen is minstens gelijk aan die van het origineel. Wilt u online HP 363 cartridges bestellen? Wij zorgen ervoor dat we direct aan de slag gaan met uw order, zodat u de HP 363 cartridges zo snel mogelijk in huis heeft. U kunt er meteen gebruik van maken, of een reserve-exemplaar achter de hand houden.