HP 21 / 22

HP 21 / 22

De HP 21 / 22 cartridges vormen een handig combo-pack, die ervoor zorgen dat je eenvoudig op de kosten besparen. Je krijgt de beschikking over zowel de zwarte als de gekleurde inkt, zodat je direct gebruik kunt maken van je printer.

Capaciteit van de HP 21 / 22 cartridges

Benieuwd naar de capaciteit van de HP 21 / 22 cartridges? Je kunt hiermee een kleine 200 pagina’s afdrukken in zwart, naast zo’n 165 pagina’s in kleur. Dat betekent dat je hier langere tijd gebruik van kunt maken, al is dat natuurlijk afhankelijk van het aantal afdrukken dat je maakt. De HP 21 / 22 cartridges gaan behoorlijk lang mee, de combinatie van zwart en kleur zorgt ervoor dat je deze niet afzonderlijk hoeft aan te schaffen. Maak je op dit moment gebruik van de originele HP 21 / 22 cartridges? Je zorgt er met ons huismerk eenvoudig voor dat je op de kosten kunt besparen.

Kenmerken van de HP 21 / 22 cartridges

De HP 21 / 22 cartridges staan bekend om hun professioneel ogende afdrukken, die je onder andere goed kunt gebruiken voor levensechte foto’s. Wil je een document afdrukken met laserkwaliteit en er met een foto voor zorgen dat je de herinnering tastbaar kunt maken? Je kunt er met deze HP 21 / 22 cartridges voor zorgen dat je in hoge kwaliteit af kunt drukken. Dit geldt ook voor onze huismerk inktpatronen, aangezien je kunt rekenen op een cassette die gelijk is aan het origineel, gevuld met een hoge kwaliteit inkt voor in je printer.

Online huismerk HP 21 / 22 cartridges bestellen

Je kunt heel eenvoudig online je HP 21 / 22 cartridges bestellen, wij zorgen ervoor dat je er vervolgens vlot de beschikking over heeft. Je betaalt een scherpe prijs voor onze huismerk cartridges, waarmee je de afdrukken kunt maken zoals je dat gewend bent. Wil je besparen op de kosten voor het gebruik van je printer? Dan is het een uitstekend idee om gebruik te maken van de HP 21 / 22 cartridges. Bestel je vandaag nog? Wij gaan direct aan de slag met je order en zorgen voor een vlotte bezorging op je adres, zodat je direct gebruik kunt maken van de HP 21 / 22 cartridges.