HP 15 / 17

HP 15 / 17

Wil je voordelige HP 15 / 17 cartridges bestellen? Wij zorgen er met de patronen van ons huismerk voor dat je een lage prijs betaalt, in ruil voor een grote hoeveelheid inkt die goed is voor een groot aantal afdrukken.

HP 15 / 17 cartridges voor hoge kwaliteit afdrukken

Maakte je tot op heden gebruik van de 100% originele HP 15 / 17 cartridges en betaalde je daar een hoge prijs voor? Dat is niet langer nodig, je kunt er met onze huismerk patronen voor zorgen dat je de kosten eenvoudig kunt drukken. Het HP 17 inktpatroon staat ook wel bekend als de C6625AE. Het gaat om een kleuren patroon, goed voor 15ml aan inkt. De HP 15 / 17 cartridges zorgen er beiden voor dat u kunt rekenen op optimale prestaties, op verschillende media. De kleine inktdruppeltjes zorgen ervoor dat je accurate kleuren kunt printen en je zelfs professionele afdrukken kunt maken op regulier papier. De inkt van de HP 15 / 17 cartridges droogt snel op en is daardoor goed veegvast.

Zwart en kleuren patroon

De HP 15 / 17 cartridges staan voor een patroon met zwarte inkt en een patroon met gekleurde inkt. Het HP 15 inktpatroon bevat de zwarte inkt voor je printer, je kunt de HP 17 cartridges bestellen wanneer de inkt om in kleur af te drukken op is. Uiteraard kunt je de HP 15 / 17 cartridges ook samen bestellen, zodat je het totale pakket direct in huis hebt. Je zorgt er op die manier voor dat je direct met de HP 15 / 17 cartridges aan de slag kunt.

Capaciteit van de HP 15 / 17 cartridges

De HP 15 / 17 cartridges staan bekend om hun hoge capaciteit, met de patronen voor de kleuren inkt heb je bijvoorbeeld de mogelijkheid om zo’n 430 afdrukken te maken, op basis van 15% dekking. Dit aantal afdrukken is afkomstig uit 15ml inkt, wat aangeeft dat de printer op een heel zuinige manier om kan gaan met de HP 15 / 17 cartridges die je koopt. Wil je online huismerk HP 15 / 17 cartridges bestellen? Je zorgt ervoor dat je een scherpe prijs betaalt, voor inktpatronen van goede kwaliteit.