Wijzig printertype

Dymo LabelManager 160

Canon Pixma mp160 cartridge

Nieuwe Canon Pixma mp160 patronen kopen en daarvoor op zoek naar de meest scherpe aanbiedingen? We zorgen voor een lage prijs voor de Canon Pixma mp160 inkt, zodat u daar uiterst voordelig gebruik van kunt maken. Het betekent in de praktijk dat een Canon Pixma mp160 cartridge niet langer duur hoeft te zijn, terwijl het gaat om dezelfde patronen als bij de 100% originele modellen. Het gaat om de PG-40 patronen oor zwart (en de PG-50 voor de zwarte inkt met hoge capaciteit) en de Cl-41 patronen voor gekleurde inkt. U kunt printen zoals u dat gewend bent, maar dan voor een lagere prijs per afdruk.

Inkt in kleur en in zwart

Met de huismerk inktpatronen helpen we u eenvoudig gebruik te maken van aantrekkelijke aanbiedingen. Een Canon Pixma mp160 cartridge van ons huismerk hoeft veel minder te kosten dan een origineel exemplaar, zodat u aanzienlijk op de kosten kunt besparen. De prijs van een afdruk gaat met een Canon Pixma mp160 cartridge van ons huismerk flink omlaag, onafhankelijk van prints in zwart of in kleur. Het is wat dat betreft de moeite waard om in ieder geval een keer een huismerk Canon Pixma mp160 cartridge te proberen, aangezien de kans groot is dat u daarna niet meer anders wilt.

Online Canon Pixma mp160 cartridge kopen

De Canon Pixma mp160 inktpatronen van uw voorkeur kunt u bovendien gewoon online kopen, het is niet nodig om daar de deur voor uit te gaan. Op zoek naar de zwarte inkt voor in de printer of begint de inkt voor de kleurenprints op te raken? In de beide gevallen kunt u de nieuwe Canon Pixma mp160 cartridge gewoon online kopen, we maken het u graag gemakkelijk. Uiteraard hebben we de Canon Pixma mp160 cartridges voor u op voorraad, waardoor we uw bestelling meteen in orde kunnen maken voor de verzending.  

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service