Epson 27XL

Epson 27XL (T2711 – T2714)

Epson 27XL cartridges van ons huismerk vormen een heel voordelige keuze ten opzichte van de originele modellen. Uiteraard is er een ARC-chip op de inktpatronen aanwezig, waardoor je printer niet doorheeft dat het gaat om huismerk Epson 27XL cartridges. Je kunt er wat dat betreft mee printen zoals je dat met de originele modellen gewend bent.

Huismerk Epson 27XL inktpatronen

Binnen de Epson 27XL inktpatronen vind je een set van 4 stuks, voor de kleuren zwart, cyaan, magenta en geel. Het gaat om de T2711, T2712, T2713 en de T2714. Samen zorgen ze ervoor dat je de printer zowel voor afdrukken in kleur als in zwart-wit kunt gebruiken. Uiteraard is er in de verschillende Epson 27XL cartridges voldoende inkt aanwezig voor een groot aantal afdrukken. Sterker nog, je kunt met de huismerk Epson 27XL cartridges minstens zoveel afdrukken maken als met de originele modellen van Epson.

Geschikte printers

De Epson 27XL cartridges zijn geschikt voor een aantal verschillende printers, het is verstandig om op voorhand na te gaan of je model daarbij hoort. De Epson 27XL inktpatronen werken bijvoorbeeld in de Epson WorkForce WF-3620DWF, de Epson WorkForce WF-3640DTWF en de Epson WorkForce WF-7110DTW. Daarnaast kun je er gebruik van maken in de Epson WorkForce WF-7610DWF, de Epson WorkForce WF-7620DTWF en de Epson WorkForce WF-7620TWF. Wil je online de Epson 27XL cartridges bestellen? Zorg er dan voor dat je zeker weet dat deze passen, bijvoorbeeld door het typenummer op de huidige inktpatronen van Epson te bekijken.

Online Epson 27XL cartridges bestellen

Heb je een printer geschikt voor de goedkope Epson 27XL cartridges van ons huismerk? Je kunt deze eenvoudig online bestellen, je hoeft daar de deur niet voor uit. Het is in plaats daarvan voldoende om aan te geven of je de complete set met Epson 27XL inktpatronen wilt bestellen, of dat je op zoek bent naar een van de specifieke modellen. Wij zorgen ervoor dat je de huismerk Epson 27XL cartridges zo snel mogelijk in huis hebt, zodat je de kosten voor de afdrukken die je maakt gemakkelijk omlaag kunt brengen.