• Goedkoopste van NL & BE
  • Kosteloos achteraf betalen
  • Voor 22:00 besteld, morgen in huis!*
  • Gratis bezorging vanaf € 50

Eetbare-inkt

Eetbare inkt kopen? Zorg er net als Cake Boss, Heel Holland Bakt en andere programma’s voor dat je prachtige taarten kunt maken. Door ze te decoreren met geprinte afbeeldingen en andere teksten. Op speciaal papier, met de zogenaamde edible inkt. Het gaat in het Nederlands om eetbare inkt, al is het eigenlijk water met een kleurstof. Dat betekent dat je hier veilig gebruik van kunt maken. Leuk als je een taart of een cake bakt, net als wanneer je koekjes gaat maken en je die op een mooie manier wilt versieren.

Eetbare of edible ‘inkt’

De eetbare inkt kun je eenvoudig online kopen. In een multipack, voor zwart en voor kleur. Zodat je daar in je printer gebruik van kunt maken. Uiteraard heb je de keuze uit verschillende cassettes, die overeenkomen met de cassettes zoals je die ook voor de normale inkt in de printer zou gebruiken. De eetbare inkt is eigenlijk geen ‘inkt’. Het gaat om water met een kleurstof, waardoor je daar veilig gebruik van kunt maken. Je hebt hier geen speciale printer voor nodig, dus je kunt er thuis ook gewoon mee aan de slag. Wat je er wel bij nodig hebt is speciaal papier. Om ervoor te zorgen dat de ‘inkt’ daar goed aan zal hechten.

Eetbare inkt met speciaal papier

Voor het printen tijdens het bakken kun je gebruik maken van de eetbare inkt. In combinatie met Frosting Paper. Je kunt online een pak van 25 vellen kopen, waarmee je ervoor zorgt dat je allerlei afdrukken kunt maken.

Hoe werkt het?

Op die manier maak je gebruik van de eetbare inkt, gewoon in de printer die je thuis hebt staan. Zoals je de patronen normaal ook zou plaatsen. Het werkt precies zoals je gewend bent. Het enige verschil is dat je het resultaat daarna lekker op kunt eten. Of met iemand anders kunt delen.