Eetbare-inkt

Eetbare inkt: prints om van te smullen!

Eetbare inkt kopen? Prints om letterlijk van te smullen, zonder hap uit je budget! Zo maak je prachtige taarten, net als de bakkers in Cake Boss, Heel Holland Bakt en andere programma’s. Want het wordt echt bijzonder als je jouw creaties decoreert met geprinte afbeeldingen of mooie teksten! Afgedrukt op speciaal papier, met de zogenaamde edible inkt. Of in goed Nederlands: eetbare inkt, die in feite simpelweg bestaat uit water met een kleurstof. Dat betekent dus dat je hier veilig gebruik van kunt maken. Leuk als je een taart of een cake bakt, of koekjes gaat maken die je op een mooie en unieke manier wilt versieren.

Eetbare of edible ‘inkt’

De eetbare inkt kun je bij Alleeninkt.nl eenvoudig online kopen. Een enkele cartridge of een multipack, in zwart of in kleur, geschikt voor gebruik in jouw printer. Uiteraard heb je de keuze uit verschillende cassettes, die vergelijkbaar zijn met de cassettes die je ook voor de normale inkt in je printer gebruikt. De eetbare ‘inkt’ is eigenlijk geen inkt. Het gaat om water met een kleurstof, die geschikt is voor consumptie zodat je er veilig gebruik van kunt maken. Je hebt hier geen speciale printer voor nodig, dus je kunt er thuis ook gewoon mee aan de slag. Wat je uiteraard wel nodig hebt is speciaal geschikt eetbaar papier. Zo weet je zeker dat de ‘inkt’ goed zal hechten.

Eetbare inkt met speciaal papier

Voor het printen tijdens het bakken kun je gebruik maken van eetbare inkt in combinatie met zogeheten Frosting Paper. Je kunt online een pak van 25 vellen kopen, zodat je met jouw afdrukken je creativiteit de vrije loop kunt laten.

Hoe werkt het?

Je gebruikt eetbare inkt gewoon in de printer die je thuis hebt staan. We raden je wel aan om hiervoor een nieuwe printer te gebruiken, of de printer eerst grondig te reinigen als je er al reguliere prints mee hebt gemaakt. De cartridges hebben hetzelfde formaat als de patronen die je normaal ook zou plaatsen. Het werkt precies zoals je gewend bent. Het enige verschil is dat je het resultaat daarna lekker op kunt eten. Print smakelijk!

Laden... Bezig met laden...

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service