Canon PG-40 / CLI-41

Canon PG 40 / CL 41

Wilt u online Canon PG 40 en CL 41 cartridges bestellen? PG patronen staan voor de zwarte inkt, de CL cartridges zijn goed voor de kleureninkt. De combinatie hiervan zorgt ervoor dat u de afdrukken kunt maken die u wenst, met de Canon printer die u heeft staan.

Goedkope Canon PG 40 en CL 41 cartridges

Uiteraard kunt u online gebruik maken van goedkope Canon PG 40 en CL 41 cartridges, u bent niet langer gebonden aan de 100% originele inktpatronen. We maken in plaats daarvan gebruik van goedkopere huismerk Canon PG 40 en CL 41 cartridges, die u eenvoudig kunt bestellen. De inktpatronen zorgen voor afdrukken van uitstekende kwaliteit, terwijl u daar een zo scherp mogelijke prijs voor betaalt. Na uw bestelling van de Canon PG 40 en CL 41 cartridges maken we deze zo snel mogelijk in orde, zodat we doorgaans binnen 24 uur voor de bezorging kunnen zorgen.

Online inktpatronen bestellen

U kunt de Canon PG 40 en CL 41 cartridges eenvoudig online bestellen, u hoeft daar de deur niet voor uit. Maakt u daar op dit moment al gebruik van, of heeft u een printer waar u deze modellen in dient te gebruiken? U kunt online aangeven hoeveel van de Canon PG 40 en CL 41 cartridges u wilt bestellen, wij gaan vervolgens met uw order aan de slag. We zorgen zo snel mogelijk voor de bezorging, waardoor u er de deur niet voor uit hoeft om de Canon PG 40 en CL 41 cartridges te bestellen en ervoor te zorgen dat t daar vlot gebruik van kunt maken.

Geschikte printers

De Canon PG 40 en CL 41 cartridges zijn geschikt voor een aantal verschillende printers van Canon. Het gaat om printers uit de Canon PIXMA serie. U kunt in de handleiding van uw printer vinden welke cartridges u dient te gebruiken, of nagaan of u op dit moment ook al gebruik maakt van Canon PG 40 en CL 41 cartridges. Is dat het geval? U kunt uw nieuwe Canon PG 40 en CL 41 cartridges eenvoudig online bestellen, wij zorgen er met het huismerk voor dat u een zeer scherpe prijs betaalt.