Canon 716

Canon 716 toner

Nieuwe Canon 716 toner bestel je eenvoudig online. Heel goedkoop, omdat je daarvoor gebruik kunt maken van ons huismerk. Het is dé manier om te besparen op te printkosten, terwijl je de toner voor jouw Canon printer veilig online af kunt rekenen. Maak daarvoor bijvoorbeeld gebruik van iDeal of Paypal. Je hoeft er de deur niet voor uit, de verbinding is volkomen veilig en wij zullen de betaling meteen van je ontvangen. Daarna maken wij de verzending naar jouw adres voor je in orde, zodat je de huismerk toner voor jouw Canon-printer vlot in huis hebt.

ISO9001- en ISO14000: hoge kwaliteit

De kwaliteit van onze huismerk Canon 716 toner hebben we hoog in het vaandel staan. Daarom produceren we zowel de cassette als de toner volgens de strikte ISO9001- en ISO14000-normen. Dat betekent dat je kunt rekenen op niets minder dan de hoogste kwaliteit, zoals je dat ook van het origineel gewend bent. En ben je toch niet helemaal tevreden over de toner of de levering? Dankzij onze niet goed, geld terug-garantie kun je dat aangeven en maken wij het aankoopbedrag terug naar je over. Jij kunt onze huismerk toner op je gemak een keer uitproberen, zonder dat je daarmee risico loopt.

Canon 716 toner kopen

Nieuwe Canon 716 toner kopen was wat dat betreft nog nooit zo makkelijk en vrij van risico. En ben je net als onze klanten tevreden met de toner van ons huismerk? Dan bespaar je tot 80% op de printkosten die je maakt. Je bespaart meteen dankzij de lage prijs voor onze toner. En dat is niet alles, omdat je er langer mee kunt doen dankzij de grotere hoeveelheid toner die erin zit. Dubbel besparen, omdat je meer afdrukken kunt maken met een cassette die minder kost.